fbpx

Kontakt:

Prodaja stanova – Novogradnja Banja Luka


Od 35 m2 do 66 m2

U ponudi su jednosobni, dvosobni i trosobni stanovi

CITY BLOCK – Urbano gradsko naselje

Osluškujući potrebe tržišta za kvalitetnijom gradnjom, boljim sadržajem, zelenilom, odsustvom buke stvorili smo potpuno novi koncept stambenog naselja koji može da ispuni sva Vaša očekivanja. Na samo 2 km od centra grada, na površini od 120 000 m2 planirana je izgradnja 25 objekata sa 100 000 m2 stambenog prostora i 10 516 m2 poslovnog prostora. Naselje svojom strukturom i položajem obezbjeđuje sve što je potrebno za bogat društveni, obrazovni i rekreativni život. Trenutno u fazi izgradnje, objekat “G7” nudi prodaju stanova različite strukture i to jednosobne, dvosobne i trosobne.

Izvođač radova objekta “G7”: PRODA MONT

U posljednjih nekoliko godina, naselje City Block postalo je najomiljenije urbano naselje u Banjoj Luci. Odlična lokacija, i to na samo 2km udaljenosti od centra grada, izuzetan kvalitet novogradnje, kao i stanovi vrhunske udobnosti i kvalitete, samo su neki od razloga zašto se mnogi kupci odlučuju za kupovinu stana ili poslovnog prostora, u ovom sada već razvijenom urbanom naselju.

Mirni dio grada, a opet dovoljno dinamičan za zahtjeve modernog gradskog života, predstavlja pravi izbor za mnoge kupce.

Prodaja stanova Raspoložive kvadrature

Sa odvojenom spavaćom sobom

RASPRODANO

U cijenu je uključen PDV

Sa dvije odvojene spavaće sobe

3050KM/m2

U cijenu je uključen PDV

Sa tri odvojene spavaće sobe

3050KM/m2

U cijenu je uključen PDV

Objekat G7

Ovaj savremeni stambeni objekat u novogradnji nalazi se u sklopu kompleksa CITY BLOCK i predstavlja sedmi objekat koji se gradi prema dinamičkom planu gradnje. Objekat broji 105 stanova koji su podijeljeni u dvije lamele, lamela 1 i lamela 2, od kojih svaka posjeduje svoj elektronski lift, te liftnu i stepenišnu komunikaciju sa podzemnom garažom. 

Objekat je spratnosti P0+P+6. Na parceli ne postoji nikakvo opterećenje.

Objekat “G7” je koncipiran isključivo kao stambeni, bez poslovnih sadržaja.

Potpuno novi stanovi predstavljaju moderne, komforne stanove koji su projektovani tako da zadovolje maksimalnu funkcionalnost, te svakako predstavljaju odličan izbor kada je u pitanju kupovina stana u kome ćete živjeti, ili želite dobro investirati. Naša ponuda prodaje stanova izdvaja se i po tome što pružamo mogućnost da učestvujete u izboru materijala kada je u pitanju enterijer. Materijali  koje možete izabrati karakteriše izuzetan kvalitet svjetskog standarda.  Njihov enterijer možete potpuno prilagoditi vašim željama i potrebama, te stvoriti vaš novi savršeni dom. 

Trenutno je aktuelna prodaja stanova i to slijedeće strukture: jednosobni stanovi, dvosobni stanovi i trosobni stanovi. Broj stanova je ograničen, stoga nas kontaktirajte te obezbjedite sebi moderan novi stan u novogradnji i to na vrijeme!

Lokacija