fbpx

Kontakt:

Lokacija

Naselje CITY BLOCK se nalazi na atraktivnoj lokaciji koja je udaljena 2 km od centra grada. Naselje odlikuje dobro razvijena infrastruktura i mreža javnog saobraćaja, što omogućava brz i nesmetan pristup svim dijelovima grada.

Jedinstvena je po tome što iako je u blizini kapitalnih objekata, ona je oaza za sebe. Drvoredi i zelene površine krase i krasiće ovo posebno naselje kao rijetko koje u gradu.

Univerzitetski grad – 500m

Univerzitet u Banjaluci, koji je vodeća visokoškolska obrazovna institucija u Republici Srpskoj i drugi po veličini univerzitet u Bosni i Hercegovini, nalazi se u neposrednoj blizini stambeno-poslovnog kompleksa CITY BLOCK.

8156940
Turističko-zabavni kompleks ADA – 200m

Na sredini Vrbasa nalazi se najveći turističko-ugostiteljski zabavni park u Banjaluci, a od CITY BLOCK kompleksa je udaljen 200 m.

05_delta_planet_banjaluka_visual
Delta Planet – 600m

Najveći šoping-mol u Bosni i Hercegovini, u okviru kojeg možete naći svjetski poznate brendove i koji u svom sastavu ima i najveći bioskop na ovim prostorima, udaljen je na oko 600 m od CITY BLOCK kompleksa.

c7200c5fc4ff0ae39baa24da0312c2bf_XL
Gradski olimpijski bazen – 200m

Udaljenost gradskog olimpijskog bazena na oko 200 m pruža budućim stanovnicima kompleksa CITY BLOCK mogućnost rekreacije na vrhunskom nivou u najsavremenijim uslovima.