fbpx

Kontakt:

Lokacija

Naselje CITY BLOCK se nalazi na atraktivnoj lokaciji koja je udaljena 2 km od centra grada. Naselje odlikuje dobro razvijena infrastruktura i mreža javnog saobraćaja, što omogućava brz i nesmetan pristup svim dijelovima grada.

Jedinstvena je po tome što iako je u blizini kapitalnih objekata ona je oaza za sebe. Drvoredi i zelene površine krase i krasiće ovo posebno naselje kao rijetko koje u gradu.

Univerzitetski grad – 500m

Univerzitet u Banjoj Luci koji je  vodeća visokoškolska obrazovna institucija  u Republici Srpskoj i drugi po veličini univerzitet u Bosni i Hercegovini nalazi se u neposrednoj blizini stambeno poslovnog kompleksa CITY BLOCK.

8156940
Turističko zabavni kompleks ADA – 200m

Na sredini  Vrbasa nalazi se se najveći  turističko ugostiteljski zabavni park u Banjaluci a od CITY BLOK kompleksa je udaljen 200m.

05_delta_planet_banjaluka_visual
Delta Planet – 600m

Najveći šoping-mol u Bosni i Hercegovini u okviru kojeg će se naći svjetski poznati brendovi i koji će u svom sastavu imati i najveći bioskop na ovim prostorima udaljen je na oko 600m od CITY BLOCK kompleksa.

c7200c5fc4ff0ae39baa24da0312c2bf_XL
Gradski olimpijski bazen – 200m

Udaljenost gradskog olimpijskog bazena na oko 200m pruža budućim stanovnicima kompleksa CITY BLOCK mogućnost rekreacije na vrhunskom nivou u najsavremenijim uslovima.