fbpx

Kontakt:

Dobrodošli u CITY BLOCK

Dobrodošli u CITY BLOCK naselje koje je projektovano tako da odgovara svim generacijama i svim  stilovima života, projekat koji je jedinstven na našim prostorima a i u regionu.

CITY BLOCK VIDEO PREZENTACIJA

Prijedlog enterijara dnevnog boravka, spavaće sobe i hodnika u 360 prikazu:

Osluškujući potrebe tržišta za kvalitetnijom gradnjom, boljim sadržajem, zelenilom, odsustvom buke stvorili smo potpuno novi koncept stambenog naselja koji može da ispuni sva Vaša očekivanja. Na samo 2 km od centra grada, na površini od 120 000 m2 planirana je izgradnja 25 objekata sa 100 000 m2 stambenog prostora i 10 516 m2 poslovnog prostora. Naselje svojom strukturom i položajem obezbjeđuje sve što je potrebno za bogat društveni, obrazovni i rekreativni život.

Sve što Vam je potrebno od sada se nalazi na jednom mjestu.

U naselju CITY BLOCK imaćete ambulantu, apoteke, banku, poštu, hipermarket, ugostiteljske objekte, fitnes studio, kao i tržni centar koji je osmišljen tako da u potpunosti zaokruži koncept savremenog naselja.

Za modernu porodicu sa djecom predvidjeli smo igrališta sa mnogo zelenila, igraonice i dovoljno parking prostora. Za studente i omladinu blizina Univerziteta na samo 600 metara od samog naselja. Za starije tu je pješačka zona za mirne i duge šetnje, kao i prednost da za obavljanje svakodnevnih aktivnosti ne moraju ići nigdje van svog naselja.

Pored sadržaja koji nudimo veliku pažnju posvetili smo samom kvalitetu objekata koje gradimo.

Naša misao vodilja kroz cijeli ovaj projekat je – KVALITET UVIJEK POBJEĐUJE.

Za izgradnju koristimo ISKLJUČIVO najkvalitetnije materijale današnjice. U svim stanovima biće postavljen hrastov parket, šestokomorna stolarija sa roletnama, vrata sa zvučnom izolacijom, protivprovalna ulazna vrata, keramika italijanskog proizvođača i priprema za klimu. Zajednički hodnici biće popločani granitom, svaki objekat imaće video nadzor i najsavremeniji brendirani lift.

Naravno, nismo zaboravili ni na dizajn naselja jer sve što je kvalitetno treba da bude i lijepo. Svi objekti ovog kompleksa biće građeni u istom stilu dizajna i boja. Cilj je da naselje bude jednoobrazno i prepoznatljivo kao jedno od najkvalitetnijih naselja za život u Banjaluci.

Ovim ćemo zaokružiti svoju ponudu u jednu cjelinu koja podrazumijeva visok kvalitet života, kombinovanje radnog i privatnog prostora, zelenila, urbanog načina života kao i prostora koji pruža mir i individualnost.

Da bi se stvorio ovakav prostor potrebna je jasna vizija i kvalitetno planiranje te je idejni tvorac projekta vodio računa o izboru investitora koji će ovu ideju pretvoriti u stvarnost.

Budući stanari slobodno nas kontaktirajte. Na sva Vaša pitanja odgovorićemo u što kraćem roku.

DOBRODOŠLI U OAZU PRIMAMLJIVOG STILA ŽIVOTA.