fbpx

Kontakt:

Često postavljena pitanja

DA LI ĆE KUPCI MOĆI DA BIRAJU MATERIJALE ZA ZAVRŠNU OBRADU?

Materijal za završnu obradu (pločice, parket), te primjeri unutrašnje i vanjske stolarije, sanitarija te mnoge druge detalje vezane kako za sam kompleks tako i za objekat u izgradnji, kupci će imati priliku da vide i biraju u prezentacijskom salonu – „CITY BLOCK showroom” na samoj lokaciji kompleksa.

DA LI JE MOGUĆA KUPOVINA VIŠE OD JEDNOG PARKING MJESTA?

Moguće je kupiti više parking mjesta.

MOŽE LI SE ZAKAZATI PREZENTACIJA PROJEKTA?

Svakim danom od ponedjeljka do subote, na broj telefona 065 021 200 možete nas kontaktirati i ugovoriti termin za prezentaciju projekta.

DA LI ĆE STAMBENI OBJEKTI U KOMPLEKSU IMATI VIDEO NADZOR?

Svaka lamela u objektu će imati video nadzor.

KOJI SU PRATEĆI SADRŽAJI KOMPLEKSA?

U sklopu kompleksa CITY BLOCK regulacionim planom su predviđeni sadržaji koji će budućim stanarima omogućiti sve „nadohvat ruke” – hipermarket, ambulanta, hotel, vrtić, dječije i sportsko igralište i drugi sadržaji učiniće život jednostavnim u ovom kompleksu. Sve svoje svakodnevne potrebe stanari će moći da zadovolje u sklopu kompleksa.

KADA ĆE STANOVI BITI USELJIVI?

Završetak radova (lamele 1 i 2) je planiran u ljeto 2019. godine.

KOJIM STRUKTURAMA STANOVA RASPOLAŽE STAMBENI OBJEKAT A?

Stambeni objekat A je podijeljen na dvije lamele i broji ukupno 105 stanova. Ako posmatramo prema kvadraturi, stanovi su tipski u rasponu od 35-36 m2 sa jednom spavaćom sobom, 44 m2 sa dvije spavaće sobe te od 52 do 59 m2 sa dvije spavaće sobe.

GDJE SE NALAZI KOMPLEKS “CITY BLOCK”?

Stambeno-poslovni kompleks CITY BLOCK se nalazi u ulici Veljka Mlađenovića na oko 2 km od strogog centra grada. U blizini kompleksa se nalazi vodeća visokoškolska obrazovna institucija Univerzitetski grad (500 m), gradski olimpijski bazen (200 m), turističko-zabavni kompleks Ada (200 m) i mnogi drugi kapitalni objekti.

DA LI JE MOGUĆA KUPOVINA NA KREDIT?

Da. Hidro-kop d.o.o. sarađuje sa svim domaćim bankama i u mogućnosti smo da za Vaš kreditni zahtjev obezbijedimo svu potrebnu građevinsku dokumentaciju kako bi kredit bio odobren i realizovan u rekordnom roku.

KOJA JE CIJENA STANA PO m2?

Cijena kvadratnog metra u objektu u izgradnji (objekat A) iznosi 1880 KM sa uračunatim PDV-om.